2011. szeptember 21., szerda

FAGYASZTOTT BIO BÚZAFŰLÉ - Jelenlegi ára: 4 000 Ft

FAGYASZTOTT BIO BÚZAFŰLÉ 24 kocka/320 gramm
Díjmentes hűtve szállítás megoldható. Előzetes egyeztetés során tudok felvilágosítást adni távolságtól függően a minimum rendelési mennyiségről.
Rugalmasak vagyunk, kérdésekre szívesen válaszolok!
MINIMUM 5 CSOMAG VÁSÁRLÁSA SORÁN KEDVEZMÉNYT TUDOK ADNI!
10 DB VÁSÁRLÁSA ESETÉN AZ INGYENES KISZÁLLÍTÁSON FELÜL EGY CSOMAGOT AJÁNDÉKBA KAP!!
Röviden a búzafűlé hatásairól:
A búzafű szép lassan a világ legkeresettebb és legnépszerűbb egészségmegőrző csodanövénye lesz. De vajon mit tudhat egy egyszerű fű és annak a leve, amiért csodanövények kiáltják ki.
Ma még csak kevesen ismerik és isszák rendszeresen a búzafűlét, pedig rendszeres használata igen sok betegséget gyógyít, és nagyon jó hatással van szervezetünkre is.
Mi is az a búzafűlé?
A búzafűlé bio tönkölybúzából készítjük. A búzamagokat kicsíráztatjuk, ebből lesz a búzafű, majd amikor a növény eléri a kellő magasságot, levágjuk,   és a frissen kipréselt fű levét azonnal lefagyasztjuk.
Mi mindenre jó a búzafű:
Méregteleníti a testünket, aki rendszeresen fogyasztja, sokkal kevésbé érzi magát fáradékonynak, tele lesz hirtelen energiával, mivel a sok méreganyagot kiűzi a szervezetből. Sikeresen alkalmazzák olyan betegségeknél, mint a rák, a szívinfarktus, vagy a műtétek után gyógyulásban is.
Ma már olyan sok káros anyag, és szennyezés ér minket, a sok autó, a sok mesterséges adalék az élelmiszerben, hogy egyre több a megbetegedés. A mai kor egyik fő betegsége az allergia, ami a szervezet védekezőképességét veszi igénybe, a sok mesterséges anyagnak és a sok méregnek köszönhető, ilyen pl.: a légszennyezettség is, de az ivóvíz a talaj és a levegő is tele van káros méreganyagokkal. Ez ellen védekezni, nagyon nehéz, hiába szedjük a mesterséges vitaminokat, hiába mozgunk, a szervezetünk egyre nehezebben dolgozza fel a méreganyagokat, így a megbetegedések száma is egyre több. Ebben segít a búzafűlé, amely a káros anyagok kiürítésével segít leküzdeni a betegséget, még az olyan súlyosat is, mint a rák.
Sajnos egyre kevesebb természetes táplálékot fogyasztunk el, hiszen a reklámok és az élelmiszerpiac, igen sok mesterségez íz és aromatartalmú étellel lát el minket, és a nagy rohanásban inkább ezeket fogyasztjuk és vásároljuk.
A búzafűlé egy igen összetett anyag, amely rengeteg ásványi anyagot, vitamint tartalmazz, és a benne található klorofil is nagyban hozzájárul a jótékony hatásához. Kutatók kimutatták, hogy a klorofil képes a benzingőz és a kipufogógáz káros anyagait is hatástalanítani, és más méreganyagokkal is könnyedén elbánik.
Azáltal hogy tisztítja a méreganyagoktól szervezetünket, vérünk is jobb lesz, ezáltal sokkal energikusabbak és mozgékonyabbak leszünk, és ellenállóbbak a betegségekkel szemben. Kutatások bizonyították, hogy akik rendszeresen fogyasztották, nem voltak náthásak, nem lettek allergiások, és más környezeti hatással szemben is ellenállóbb lett a szervezetük.
És még egy igen különleges alkotóeleme a búzafű lének a folyékony oxigén, amely szervezetünkbe jutva, serkenti az emésztés, javítja az agy működését, ezáltal a tiszta gondolkodást, és a sejtek jobb vér ellátást is biztosítja. Mivel a folyékony oxigén magukat a véredényeket tágítja ki, ezáltal a vérnyomásban és a szívbetegségekben is hatásos, mivel javul a vérkeringés, és a sejtek vérellátása. Számos kutatás igazolta, hogy a rákos sejteknél a folyékony oxigén igen gyors gyógyulást eredményezett.
A lében található klorofil pedig a szervezet vashiányát és magát a vérszegénységet is megszünteti. Ne feledjük a búzafűlét, nagyon sokan fogyasztják, és kutatók is régóta foglalkoznak vele, jó pár éve már. De e mellett a búzafűlé rendszeres fogyasztása, segít a máj és az epe működésében is, a benne található choline segít megelőzni a zsírlerakodást, vagyis zsírlebontó hatása is van.
Azáltal hogy kiűzi szervezetünkből a méreganyagok nagy hányadát, segít leküzdeni a kellemtelen testszagot, szájszagot is.
Amikor arról olvasunk, hogy 70 éves emberek megfiatalodtak ettől a csodálatos növény levétől, vagy, hogy rákos emberek gyógyultak fel betegségükből, gondolhatjuk, na persze a véletlen. De ha a világon sok országban és sok embertől olvassuk és halljuk ugyanezt, akkor talán érdemes elgondolkodni rajta, hogy a legjobb orvosság a természetben rejlik.
„ 1963 óta működő Hippokratész Egészségvédő Intézet felmérése szerint „ a búzafűlé eredményesnek bizonyult többek közt csontvelőrák, mellrák, vastagbélrák, tüdőrák, prosztatarák, petefészekrák, nyirokmirigyrák, nyirokrendszerrák, lymphoma, ciszták, cukorbetegség, izületi gyulladások, bronchitis, hajhullás, túlsúly, vérszegénység és sok más egészségügyi probléma kezelésénél. ”
Összefoglalva az alábbi állapotok megelőzése, illetve
kezelésére alkalmazható a búzafűlé:
Igen hatékonyan erősíti az immunrendszert.
Magas klorofill tartalma miatt dúsítja a vérünket oxigénnel, a sejtek oxigénellátása javul, így a gyulladások megszüntetésében komoly szerepe van.
Hatóanyagai révén az egész szervezet működését pozitívan befolyásolja: a káros anyagokat lebontja a szervezetünkből, ezáltal kiemelkedően jó méregtelenítő- és tisztító hatású, a test regenerálódását serkenti.
Csökkenti a rákos megbetegedés lehetőségét, segítheti a rákos megbetegedések gyógyulását, mivel magas B17 tartalma miatt a normál sejtek befolyásolása nélkül képes szétrombolni a ráksejteket.
Szívinfarktus után vagy daganatos betegségek esetén - különösen legyengült állapotban - jól roborál, serkenti a szervezet.
A cukorbetegséget kezdeti stádiumában akár vissza is lehet fordítani, illetve a további romlást meg lehet akadályozni a búzafűlé rendszeres szedésével.
Emeli az emberi szervezet energiaszintjét, felpezsdíti a szervezetet. Az idős, leromlott szervezetet hetek alatt tevékennyé, aktívvá teheti testileg és szellemileg is.
Serkenti a véráramlást, javítja a keringést, amelynek számos közvetett pozitív hatása ismert. Például: segíti a belső szervek működését (szív, tüdő, gyomor, belek, stb. )
Megszűnteti az emésztési- és bélproblémákat, segít visszaállítani a természetes bélflórát a hasznos baktériumok egyensúlyának helyreállításával. A bélben található bolyhokat felszabadítja a lerakódott méreganyagoktól, így javítva a táplálék felszívódását. Normális székletet eredményez.
A gyomorproblémákat - pl.: puffadás, gyomorfekély, stb. - jótékonyan befolyásolja, erőteljesen lúgosító hatású. (reflux, gyomorfekély)
Erősíti a sejteket, méregteleníti a májat.
Segíti a súlyfelesleg egyenletes és folyamatos leadását, így a szervezetet nem kell megterhelni a különböző fogyókúrák táplálék megvonásával és vegyi anyagaival. A helyes testsúly megtartásában is jelentős eredményeket lehet könnyen elérni. (Például: csökken az édesség vagy kávé iránti vágy. ) A benne található choline segít megelőzni a zsírlerakodást, zsírlebontó hatása is van.
Helyreállítja a DNS-t mert a zsenge füvek csúcsában lévő alkotórész képes elősegíteni az újjáépülést a sérült sejtekben.
Jótékony hatással van az idegrendszerre. A mai élet feszültségei, stressz hatásai ellen fokozott védelmet nyújt. Csökkenti a fáradékonyságot, növeli a terhelhetőséget. Stressz okozta álmatlanság, nyugtalanság ellen is kiváló.
Pozitív hatása klinikailag igazolt bőr-nyálkahártya problémák, csontnövekedés (törés, zúzódás), radioaktív sugárzás esetén is.
Serkenti a csecsemőmirigy működését, aminek működése a serdülőkor után csökken.
Segít a vashiányt és a vérszegénységet megszüntetésében is.
Azáltal hogy kiűzi szervezetünkből a méreganyagok nagy hányadát, segít leküzdeni a kellemtelen testszagot, és a szájszagot is. Ma már vannak olyan rágók is, amelyekbe a gyártó klorofillt tett, így hatástalanítva a kellemtelen szájszagot.
Alkalmazható még:
Vágás, égés, bőrpír, csípés esetén, a bőrfelületre csepegtetve.
Komolyabb esetekben, (nyitott sebek, fekélyek, daganatok stb. ) a lével átitatott rostot borogatásként alkalmazhatjuk.
Segíthet a töredezett haj regenerálásában, hajmosás előtt egy órával a hajra téve. Jól bedörzsölve a viszkető, korpás fejbőrre is hatékony.
Gargalizálva, vagy a füvet rágva és a rostot kiköpve, frissíti a leheletet, enyhíti a torokfájást. Csökkenti a fogínyvérzést és képes megszüntetni a fogínygyulladást.
Nőgyógyászati problémák esetén (Pl.: gombásodás, terméketlenség, daganatok)1/2 dl búzafűlé hüvelyben tartva (gyertyaállás pozícióban 5-10 percig) kifejti jótékony hatását.
Minden esetben, különösen bél-, emésztési-, méregtelenítési-, problémák esetén ajánlott: Béltisztítás (beöntés) után, végbélbe juttatni, naponta akár 2-3 alkalommal: 1-1, 5 dl búzafűlét, amelyet legalább 20 percig javasolt bent tartani. Az évek során megfigyelt résztvevőknél a Hippocrates Egészség Klinikán arra a következtetésre jutottak, hogy ezzel a módszerrel gyorsan és hatékonyan visszaállítható a vastagbél elektrolit egyensúlya.
A fülbe csepegtetve csökkenti a fülfájdalmat.
A finoman szűrt, desztillált vízzel 1/1 arányban hígított búzafűlé szembe csepegtetve nyugtatólag hat (pirosodás, égő viszkető, nyomás) tünetek esetén.
Jótékony hatással van az arc bőrére is, a bőrt feszesebbé varázsolja. (felkenni, 20 percig rajta hagyni, majd bő, langyos, szappanos vízzel lemosni)
Orrdugulás esetén néhány cseppet az orrba juttatva kitisztítja és átjárhatóvá teszi az orrjáratokat.
Hajmosáskor a sampon használata előtt fejbőrbe dörzsölve regenerálja a sérült hajszálakat és enyhíti a viszkető, korpás bőr irritációkat.
Bőrre téve szinte azonnal megszűnteti a viszketést, nyugtatja, csillapítja a leégett bőrt.



Jelenlegi ára: 4 000 Ft

Az aukció vége: 2011-10-04 08:29
. FAGYASZTOTT BIO BÚZAFŰLÉ - Jelenlegi ára: 4 000 Ft